SUDEST

LOGO SUDEST

SUDEST CONSULTORIA SOCIAL neix com a conseqüència de l´ esforç conjunt d´ un grup experimentat de professionals especialitzats en diferents àrees, amb l´ objectiu de prestar al Sector Públic, Sector Privat i Organismes Internacionals, serveis de consultoria per satisfer les seves necessitats i expectatives amb qualitat, eficiència i professionalitat.


Romandrem sempre Investigant, Innovant i Creixent per vostès.

 

Segueix-nos a:
FACEBOOK TWITER

 

COSTA RICA

 

Video Tutorial Técnico de

Costa Rica.

“Impacto de la Inversión Inmobiliaria Española en

Costa Rica”.

Donacions de material esportiu de "ESI" a Costa Rica.

El Vídeo Tutorial Tècnic de Costa Rica és una eina creada pel nostre equip, amb la finalitat d´ oferir CONEIXEMENT tant a institucions privades com a institucions públiques als sectors en que incideix: ECONOMIA, MEDI AMBIENT, PLANIFICACIÓ TERRITORIAL I DESENVOLUPAMENT.

Aquest projecte consisteix en l´ avaluació per part de SUDEST CONSULTORIA SOCIAL de l´ impacte de la creixent inversió immobiliària estrangera en general i específicament, la inversió espanyola a Costa Rica.

L'equip de SUDEST aprofita la estància a Costa Rica per a fer vàries donacions en nom d' ESI (Esport Solidari Internacional), aquest vídeo va ser emes per noticias Repretel de la donació que vàrem fer a l'escola d'ensenyança especial "Centeno Guell" de San José de Costa Rica.

Amb La col·laboració de ASART.

 

SIERRA LEONE

 

Documental “¿GUERRA? SIERRA LEONE, LLUITADORS PER LA PAU” - 2005. Video Reportaje de la instalación de una Radio Educativa y Sanitaria en Madina, Sierra Leona - 2010
La finalitat d´ aquest documental és la sensibilització, per això des de l´ any 2.006 fins a l´ actualitat, des de SUDEST s´ estan portant a terme conferències a instituts, universitats, centres culturals i cívics, amb la intenció de que els més joves coneixin la situació actual dels que van ser els nens de la guerra, així com la evolució de la situació econòmica i social del país.

Per a l´ instal·lació de la ràdio SUDEST conta amb un grup de voluntaris de la Comunitat de Madina, escollits per l´ Associació administradora de la ràdio i dirigits pel Manager Mr. Mambi Bangura.

El passat 19 de setembre del 2013, es van celebrar 3 anys de funcionament amplien dia a dia la seva programació amb una finalitat educativa i sanitària.

 

Informe CAT RADIO BARMING - 2014
 

 

 

My Dream My School Good Morning Salone
Luchadores e ideologos de la Paz contando sus sueños... Niños en la escuela de Madina en Kambia district Sierra Leone

Alumnos de instituto de madina con sus profesores pasando lista...

 

 

AB to da U Crew 01 AB to da U Crew 02 Lakka Beach Cops
Nois de la gerra cantan liderats per ABU "AB to da U" Crew. Nois de la gerra cantan liderats per ABU "AB to da U" Crew.

Els dissabtes al matí els nois de Lakka Beach netegen la platja liderats per en Tommy Douglas, que els consciencia per a conservar el seu entorn i la seva meravellosa

 

LIBERIA

 

Video Clip Emanda B ft Janet Cole and Alfie D Bomber "JUMP LIBERIA".
L´ equip de SUDEST grava a Libèria, Monròvia, un Vídeo Clip per a la commemoració dels 10 anys de pau a Libèria durant els mesos de Juny i Juliol del 2013, fent servir la cançó “JUMP LIBERIA” del cantant liberià Emanda B i Alfie i amb el recolzament logístic de Creu Roja Liberiana.